Gastenboek

Hier kunt u reacties van onze relaties bekijken.

Maaike
Onlangs heb ik samen met mijn nicht/vriendin een kleurenadvies bij Indigo gehad, en wat heb ik genoten.
We werden heel warm en vriendelijk ontvangen. De sessie begon met een kopje koffie/thee, zodat Nel ons al een beetje 'uit kon horen'.
Toen de daadwerkelijke analyse. Omdat wij als vriendinnen 'bevooroordeeld'
zijn naar elkaar toe, werkt een objectief oordeel heel verfrissend.
Ben erg blij met het advies! Begrijp nu ook waarom bepaalde hele leuke kledingstukken toch maar in de kast blijven hangen ... dus weg ermee!
Al met al een aanrader voor iedereen!
Conny
Een hartelijk welkom en een professioneel en duidelijk advies. Een mens gaat heel anders kijken naar kleuren. Dit is echt een investering in jezelf.
Kleur zegt meer over jezelf dan je denkt!
Dit is erg leuk om samen met iemand te doen.
Sandra
Wat mij opviel aan het kleuradvies was dat er een goed verhaal achter zit. Verschillende typen huidskleur (& haar & ogen) combineren het beste met warme/koele of felle/gedempte kleuren. Bij jouw type past dus een palet aan kleuren die jou op je voordeligst doen uitkomen. Tijdens het consult kun je dat zelf constateren wanneer Nel in de weer gaat met lappen stof. Prachtig ook dat de kleuren van jouw type allemaal goed met elkaar combineren. Ik ga tijdens het shoppen voortaan zeker mijn voordeel doen met de kleurenwaaier. Verder kreeg ik het advies om mijn lichtblond geverfde haar uit te laten groeien door niet meer alles maar mijn haar als het ware ‘coupe soleil’ te laten verven. Zo ga ik langzaam over naar mijn eigen inmiddels witgrijze haarkleur. Ik bedacht dat dit nu (ik ben 46) misschien wel makkelijker is dan over tien jaar. Ik heb het eerste kapperbezoek achter de rug en ben tevreden met het resultaat. De kapper heeft zelfs een nog iets lichtere kleur gebruikt dan ik normaal had. De overgang naar mijn eigen haarkleur is heel natuurlijk. Kortom, ik ben blij deze stap te hebben genomen.
Elvira
Soms pak je een kledingstuk uit de rekken in de winkel, dat een bepaalde kleur heeft waarbij je twijfelt.
‘Staat mij dit’? ‘Kan ik deze kleur hebben’?
Ik was dan ook erg benieuwd naar het kleurenadvies van Indigo.
Nu er uit is gekomen dat ik een zomer/winter type ben, kies ik mijn kleding met gemak.
Met mijn kleurenwaaier in mijn tas, kan ik nu veel beter bepalen welke kleuren mooi bij mij staan.
Ik winkel efficiënter en sneller en vermijd zo eigenlijk een miskoop!
Ik zie het kleurenadvies als een investering in mijzelf!
Lian
Inmiddels is het alweer twee maanden terug dat ik samen met mijn dochters een kleurenanalyse door Nel heb laten doen.
Het was een gezellig en leerzame ochtend waarvan wij alle drie veel hebben geleerd. Verrassend was het om te zien dat een aantal kleuren juist heel mooi of totaal niet bij ons type pasten. Van de week een trui in de kleur oud roze gekocht die werkelijk prachtig bij mij kleurt. Normaal gesproken zou ik deze kleur nooit uit de kledingrekken hebben gehaald. Zo zie je maar weer dat een kleurenanalyse je keuze goed kan doen. Nel namens mijn dochters bedankt voor de gezellige en leerzame ochtend.
Linda en Marit
Samen met mijn dochter van 20 heb ik een kleuradvies gedaan bij Nel. Ik dacht altijd dat ik goed met warme kleuren stond. Het tegendeel bleek waar, en nu ik er op let is het verrassend om te zien dat ik andere kleuren draag. Ik loop ook minder doelloos door winkels. Ik hou niet zo van winkelen, maar nu ga ik veel gerichter zoeken en valt er dus ook al veel af. Mijn dochter kan er nogal eens bleek uitzien, en dan is het wel eens zoeken naar wat haar goed staat. Na het kleuradvies is het ook voor haar makkelijker zoeken geworden. We hebben een hele leuke ochtend gehad en met verrassend goed resultaat.
Esther en Margreet
Via de kerkenveiling hadden wij het genoegen om een kledingkleuradvies te laten doen bij Indigo, het styling -en kleuradviesbedrijf van Nel Strijbis.

Van de week hadden we om 9.30 uur afgesproken bij Nel. We werden ontvangen in een gezellig interieur met een heerlijk bakje koffie en koek.
Na wat gezellig kletsen begonnen wij met het bekijken van kleuren.

Van te voren hadden wij bedacht dat we wel het herfsttype zouden zijn, omdat wij een donker uiterlijk hebben en omdat de herfstkleuren ons beiden aanspreken. Om de beurt werden we zonder make-up voor de spiegel gezet met een witte cape om ons heen. Daarna kregen we doeken in allerlei kleuren om ons heen gehangen, die correspondeerden met de bepaalde types van de jaargetijden. We keken naar de warme tinten en de koele tinten. Op die manier zagen wij heel goed wat ons flatteerde en welke kleuren ons juist grauw of geel maakten.
En wat nu interessant was aan dit onderzoekje, was dat wat we in ons hoofd hadden, wat betreft kleurtypes, wij toch wel de plank mis hadden geslagen.

Het bleek en het was ook overduidelijk te zien, dat we allebei geen 'warme types' zijn maar eerder 'koele types'. De koele kleuren haalden ons gezicht helemaal op, het verfriste onze uitstraling. We zagen het alle 3. Uiteindelijk concludeerden wij, uiteraard met het professionele, kundige oog en de ervaring van Nel, dat wij allebei het koele zomer/wintertype zijn. Nel had ons ook gevraagd om een aantal kledingstukken mee te nemen waarvan we twijfelden of ze leuk staan. Aan de hand van het advies zagen we wat ons goed staat en wat ons minder mooi maakt.

Met dit kundige advies van Nel zijn we positief verrast en zekerder geworden in het bepalen van de kleur voor onze kleding en make-up. Nel vertelde dat we door onze Vader allemaal uniek zijn gemaakt en dat het mooi is zoals we zijn. Daarom is het ook leuk om jezelf mooi naar je eigenheid goed te doen laten uitkomen. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je mooi en leuk vind om aan te trekken, want over smaak valt natuurlijk niet te twisten. Het is een advies en je mag zelf weten wat je ermee doet. Het was een heel ongedwongen ontspannen sfeer, waar puur het advies werd gegeven en gezelligheid een grote rol speelde. We kregen een kleurenwaaier mee met de kleuren die passen bij het kleurtype dat bij ons hoort en een map met allerlei make-up adviezen.

Wij vonden het een heel leuke, gezellige en leerzame ochtend, waar we wat mee kunnen en het is zeer aan te bevelen voor alle vrouwen en mannen, al is het alleen al om een gezellige ochtend, middag of avondje uit te gaan!
Conny
Een hartelijk welkom en een professioneel en duidelijk advies. Een mens gaat heel anders kijken naar kleuren. Dit is echt een investering in jezelf. Kleur zegt meer over jezelf dan je denkt! Dit is erg leuk om samen met iemand te doen.
Maaike
Onlangs heb ik samen met mijn nicht/vriendin een kleurenadvies bij Indigo gehad, en wat heb ik genoten.

We werden heel warm en vriendelijk ontvangen. De sessie begon met een kopje koffie/thee. Toen de daadwerkelijke analyse. Omdat wij als vriendinnen 'bevooroordeeld' zijn naar elkaar toe, werkt een objectief oordeel heel verfrissend.

Ben erg blij met het advies! Begrijp nu ook waarom bepaalde hele leuke kledingstukken toch maar in de kast blijven hangen.....dus weg ermee! Al met al een aanrader voor iedereen!
Sandra
Wat mij opviel aan het kleuradvies was dat er een goed verhaal achter zit. Verschillende typen huidskleur (& haar & ogen) combineren het beste met warme/koele of felle/gedempte kleuren. Bij jouw type past dus een palet aan kleuren die jou op je voordeligst doen uitkomen.

Tijdens het consult kun je dat zelf constateren wanneer Nel in de weer gaat met de kleurdoeken. Prachtig ook dat de kleuren van jouw type allemaal goed met elkaar combineren. Ik ga tijdens het shoppen voortaan zeker mijn voordeel doen met de kleurenwaaier.

Verder kreeg ik het advies om mijn lichtblond geverfde haar uit te laten groeien door niet meer alles, maar mijn haar als het ware ‘coupe soleil’ te laten verven. Zo ga ik langzaam over naar mijn eigen inmiddels witgrijze haarkleur. Ik bedacht dat dit nu (ik ben 46) misschien wel makkelijker is dan over tien jaar. Ik heb het eerste kappersbezoek achter de rug en ben tevreden met het resultaat. De kapper heeft zelfs een nog iets lichtere kleur gebruikt dan ik normaal had. De overgang naar mijn eigen haarkleur is heel natuurlijk.

Kortom, ik ben blij deze stap te hebben genomen.

Ook een reactie achterlaten?

We zouden het leuk vinden als u ook een berichtje achterlaat.

Klik hier